1. Είστε εδώ:
 2. Όλες οι θέσεις εργασίας παγκοσμίως
 3. Gigajob Κύπρος
 4. Βοήθεια: FAQ για εργοδότες
 
 

Βοήθεια: FAQ για εργοδότες

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας στο Gigajob

spacer Μπορεί το Gigajob να χρησιμοποιηθεί δωρεάν από εργοδότες;
spacer Ναι, μπορεί. Η βασική αγγελία στο Gigajob είναι εντελώς δωρεάν! Προσφέρουμε, επίσης, για τις αγγελίες Plus με πληρωμή. Τις προϋποθέσεις για αυτό μπορείτε να βρείτε στον τιμοκατάλογό μας.
spacer Μπορώ να έχω όσες ενεργές αγγελίες θέλω;
spacer Ναι μπορείτε. Προς το παρόν δεν έχουμε περιορισμούς εφόσον η αγγελία σας δεν παραβαίνει τους κανονισμούς μας.
spacer Παρακαλώ διαβάστε τους κανονισμούς μας για τις αγγελίες!
spacer Για πόσο καιρό είναι οι αγγελίες μου ενεργές;
spacer Όλες οι αγγελίες στο Gigajob ειναι για 30 μέρες ενεροποιημένες. Φυσικά και μπορείτε να επεκτείνετε την διάρκεια στο „Επέκταση των αγγελιών “ . Για τις αγγελίες Plus πρέπει να πληρώσετε παραπάνω αλλά για τις βασικές αγγελίες δεν πρέπει να πληρώσετε τίποτα.
spacer Μάλλον παραβίασα τους κανονισμούς και το Account μου διαγράφηκε. Τί μπορώ να κάνω για να ενεργοποιήσω;
spacer Λυπούμαστε άλλα εάν έχετε διαγραφεί μια φορά οριστικά. Ακολουθήσετε καλήτερα τους spacer κανονισμούς.
spacer Έχω τόσες πολλές αγγελίες τις οποίες θέλω να δημοσιεύσω στο Gigajob. Προσφερέτε μια υπηρεσία για αυτόματο ανέβασμα;
spacer Συγγνώμα αλλά τώρα όχι.
spacer Είμαι καινούριος στο Gigajob πώς μπορώ να εγγραφώ δωρεάν;
spacer Πατήστε απλά το “Anmelden” πάνω δεξιά στην σελίδα, συμπληρώστε το έντυπο και στείλτε το. Θα λάβετε ένα Email με ένα link για να το επιβεβαιώσετε. Κάντε απλά κλικ και θα εγγραφείτε.
spacer Πώς λειτουργεί το Gigajob για τον εργοδότη;
spacer Αφού ολοκληρώσατε την δωρεάν εγγραφή σας μπορείτε να δημοσιεύσετε όλες τις αγγελίες σας δωρεάν. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται μπορούν να βρούν γρήγορα και εύκολα την αγγελία σας.
spacer Πώς θα βρώ προφίλ υποψηφίων (βιογραφικά);
spacer Πρώτα αλλάξτε στο "Βιογραφικά βρείτε" . Βιογραφικά μπορούν να βρεθούν στην κορυφή της λειτουργίας στην αρχική σελίδα. Εισάγετε τον τίτλο δουλειάς σας στο πλαίσιο κειμένου "Τι" και την θέση στο πλαίσιο κειμένου "Πού;" One. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση Βιογραφικά» και θα πάρετε μια λίστα με τα αποτελέσματα αναζήτησης με όλα τα αντίστοιχα προφίλ.
spacer Πώς θα επικοινωνήσε με έναν υποψήφιο;
spacer
 1. Επικοινωνήστε με τον αναζητούμενο εργασίας:
  Πείτε τα άτομα που αναζητούν εργασία ότι σας ενδιαφέρει το προφίλ του. Στείλτε στον ιδιοκτήτη διαφημίσεων αίτημα επαφής κάνοντας κλικ στο "Επικοινωνία". Αυτή καλέι το άτομο που αναζητά εργασία να δεί την ανακοίνωση δουλειά σας.
 2. Έτσι φένεται για αυτόν που αναζητά αγγελία
  Το αίτημα επαφής σας θα σταλεί στον ιδιοκτήτη διαφημίσεων. Στη συνέχεια, μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει το αίτημα. Αυτό το βήμα εισήχθη από άλλη εργασία, για την προστασία των δεδομένων των υποψηφίων και των εργαζομένων προς το παρόν.
 3. Εάν το αίτημά σας έγινε αποδεκτό
  Μόλις η αίτηση έχει γίνει δεκτή, οι λεπτομέρειες επαφής ανταλλάσσονται αυτόματα. Θα βρείτε τα στοιχεία στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Η περαιτέρω διαδικασία υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται απευθείας με τον κάτοχο της οθόνης με το ταχυδρομείο.
spacer Δωρεάν Email ειδοποιήσεις
spacer Δεν βρήκατε την σωστή αγγελία; Κάθε μέρα νέες αγγελίες δημοσιεύονται στο Gigajob. Μπορούμε πάντα να στέλνουμε ένα e-mail αμέσως όταν κάποιος έχει δημιουργήσει μια προσφορά δουλειάς που να ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτησής σας. Σε όλες τις άλλες σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης εργασίας μπορείτε να βρείτε στη δεξιά πλευρά ένα σύνδεσμο "Αποστολή ειδοποιήσεων". Απλά με ένα κλικ - και η αναζήτηση σας θα αποθηκευτεί. Στη συνέχεια θα στέλνουμε συνεχώς τις τελευταίεςπροσφορές εργασίας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν και μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή με ένα μόνο κλικ.
spacer Πώς είναι ο κώδικός πρόσβασής μου;
spacer Πατήστε απλά "Σύνδεση (ή "Εγγραφή") πάνω δεξιά στην σελίδα και ακολουθήσετε το Link "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Θα λάβετε ένα Email με το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Κάντε κλικ για να διαλέξετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.
Σημαντικό: Το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης είναι μόνο 2 ώρες διαθέσιμο. Μετά πρέπει να περιμένετε μέχρι να λάβετε ένα Email.
spacer Το Email για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης δεν ήρθε. Τιμπορώ να κάνω;
spacer Επαληθεύστε την διαδικασία για να σιγουρευτήτε ότι όλα πήγαν καλά: κάντε κλικ στο "Σύνδεση" (ή στο "Εγγραφή") πάνω δεξιά στην σελίδα και ακολουθήστε το λινκ "Ξεχάσατε τον κώδικο πρόσβασης;" γράψτε μετά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Σιγουρευτήτε πως η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν έχει τυπογραφικά λάθη. Θα πρέπει να λάβετε ένα email με ένα σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι πιθανό ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει καταλήξει στο φάκελο spam. Παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας ή να εισάγετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
spacer Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία εισαγωγής μου (Passwort/ηλεκτρονική διεύθυνση)
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Gigajob;
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer ...Δεν βρήκα την απάντηση στην ερώτηση μου.
spacer Στείλτε μας ένα μήνυμα Η ομάδα του Gigajob θα σας βοηθήσει.
spacer ... βρήκα ένα λάθος
spacer Δουλεύουμε ασταμάτητα στο Gigajob και προσπραθούμε να καλυτερεύσουμε την σελίδα μας. Εκτιμούμε κάθε συμβουλή, που μας στέλνετε.
spacer ...έχω μια πρόταση.
spacer Έχουμε ήδη μια μακρά λίστα to-do, αλλά φυσικά χαιρόμαστε ότι οι χρήστες μας σκέφτονται και μας βοηθούν να κάνουμε το Gigajob ακόμα καλύτερο! Στείλτε μας την πρότασή σας.